Udendørs strengbelysning i alle årstider

Almindelige lys kan være for barske og lyse til udendørs omgivelser. Flere små armaturer som bordlamper og gulvlamper er bare for kedelige at sætte op. De er heller ikke sikre at bruge udendørs. Udendørs belysningsstrenge kan være den perfekte løsning på dette dilemma.

Strengbelysning bruger små wattpærer og udsender en blød omgivende glød, der ikke er for svag eller for lys. Næsten alle har sandsynligvis et sæt eller to af denne type belysning, som de bruger som juleindretning. Du kan placere dem indendørs eller udendørs og kan nemt oprette det sikkert på dit juletræ, haven buske eller ydre dele af dit hjem. De ser særligt godt ud i havepavillon og i buerne på din forreste gårdhave. Du kan bruge lynlås eller en hæftepistol til at fastgøre dem til tingene.

Der er forskellige typer af udendørs belysningsstrenge, afhængigt af hvad du vil bruge det til. Rope Lights fås i forskellige farver og fås i discountbutikker og hjemmecentre. Reblygter kan trækkes fra ende til anden og er gode til hjem, gårde eller andre områder, der har brug for jævn belysning. De kan også bruges inde i teltbaldakiner og løbe langs hegn og konturer af haven trelliser. Reblys producerer god subtil belysningseffekt under havebænke.

De fleste udendørs lysstrenge er også sikre til indendørs brug, men indendørs lys kan ikke bruges udendørs. Hvis du bruger en indendørs en til udendørs, er der fare for kortslutning eller elektriske problemer, hvis lysene bliver våde eller regner.

Skriv et svar