Sponsoreret indhold

De forskellige muligheder for havebelysning

Belysning af stier

Ved at placere dit lys strategisk langs dit drev og stier rundt om din have vil de fungere som en guide til at vise dine gæster vejen. Dette er en god sikkerhedsforanstaltning, især hvis du har ujævne overflader eller trin, der fører fra et niveau til et andet.

Hvis du har hækplanter som thuja smaragd, kan du bruge strenglygter til at lette dem op. Dette vil give en behagelig effekt.

Spot lys

Et gennemtænkt funktionslys kan tilføje magi til dit vandfald, buegang eller haven skulptur om natten. I løbet af dagen har de fleste mennesker for travlt eller er ude på arbejde, så det er ofte kun om natten, hvor du kan slappe af og beundre dine havefunktioner. Det er derfor vigtigt, at du tænder disse op, enten ovenfra eller nedenfra, så du er i stand til at sætte dine fødder op i slutningen af ​​dagen og få glæde af dem.

Dækbelysning

Hvis du får glæde af udendørs underholdning, kan du tilføje lidt magi til din aften med familie og venner ved at bruge udendørs havelygter på dit dæk. Et aftenmåltid udendørs er meget behageligt en varm sommernat, men du har bestemt brug for lidt belysning. Prøv at matche belysningsstil med de lys, du har indendørs, så de to områder ser ud til at flyde sammen. At sidde ude under nattehimlen kan være en smuk oplevelse, men hvis lysene er for lyse, vil de forringe denne natlige atmosfære.

Poolbelysning

Hvis du har inviteret venner til en poolfest, vil belysning i poolen føje stemningen og festlighederne, især hvis der bruges farvede lys.

Der er intet mere tilfredsstillende end en aften ved poolen, når du har et smukt arrangement af flydende lys, eller din springvand får en spektakulær række farver.

Skriv et svar