Patio belysning ideer

Terrasser er gode til underholdning af gæster eller til at hænge ud med familien. Lidt terrassebelysning gør gårdhaven til et levedygtigt opholdsrum i enhver time på dagen. Der er et par forskellige muligheder for at belyse det udvendige gårdhaveområde.

Strenglys er ikke kun til ferien. Faktisk er lyssnorlygter den perfekte måde at belyse det store område af en udendørs gårdhave uden at gøre et område for lyst eller spilde overflødigt lys. Terrassestrenglys giver den helt rigtige mængde omgivende lys.

Solterrasse lys er en anden god mulighed. Disse lys opsuger solens energi hele dagen og frigiver derefter energien om natten. Solterrasse belysning spilder ikke strøm og er ligesom snorlys fantastisk til omgivende belysning. Terrasselys behøver ikke at være meget lyse, de behøver virkelig kun være lyse nok, så folk ikke skader sig selv, og sollys er perfekte til denne opgave.

 

 

Skriv et svar